Angselius Rönn
erbjudanden.jpg

Nyheter

På gång.

Digitala videorekryteringstjänsten Yobber ny kund till Angselius Rönn

yobber-youtube-channel-800px.jpg

Yobber, som utvecklar ett rekryteringsverktyg baserat på strukturerade videointervjuer, väljer Angselius Rönn som PR-byrå. Yobber ska bli den ledande aktören inom digital videorekrytering i Europa. Yobber är en digital videorekryteringstjänst, i vilken rekryteringsprocessen börjar med det personliga mötet via video. Att intervjun sker först i rekryteringsprocessen, är speciellt viktigt i alla branscher där personal möter kunder och personifierar varumärket. Arbetsgivare anställer rätt kandidat snabbare än någonsin tidigare. 

− Vi valde Angselius Rönn då de har lång erfarenhet av att arbeta med tillväxtbolag, säger Peter Röseberg, vd på Yobber. Vi förändrar rekryteringsprocessen och hjälper bland annat serviceintensiva branscher att bli mycket mer effektiva och träffsäkra i sin rekrytering.  På en timme kan användaren screena upp till 120 kandidater, validera kompetens och bedöma personlighet och engagemang. 

− Yobber tillför rörlig bild till rekryteringsprocessen och har på en mycket kort tid lyckats attrahera några av detaljhandelns största varumärken, som exempelvis ICA. I många branscher är det personligheten som avgör vem som är bäst lämpad för jobbet, säger Marie Angselius-Schönbeck, kundansvarig hos Angselius Rönn.  

Elin Sivard