Angselius Rönn
erbjudanden.jpg

Nyheter

På gång.

Brainville anlitar Angselius Rönn som PR-partner

Brainville.jpg

Brainville är nordens största plattform och handelsplats för vår tids äventyrare – det vill säga egenföretagare, konsulter och ”giggare”. Brainville används idag av över 12 000 konsultbolag.

- Brainville ska bli den ledande digitala plattformen för konsulter i norden, och på sikt räknar vi även med att etablera oss i andra delar av världen. Den allt rörligare och mer flexibla marknaden gör att duktiga experter enkelt kan göra karriär som egenföretagare, säger Manuel de Verdier, vd och grundare av Brainville.

Gig- och plattformsekonomin växer rekordsnabbt. Över 700 000 svenskar har redan tagit uppdrag via en nätbaserad plattform.

- Angselius Rönn har stor kunskap om och förståelse för rådande mekanismer i den nya plattformsekonomin och har erfarenhet från att arbeta med exempelvis Airbnb, DriveNow och ResQ Club, så det var den byrå som bäst matchade vår ambition att ta en position inom en ny och framväxande ekonomi, som vi på Brainville ska leda, säger Manuel de Verdier.

Läs mer om Brainville här: www.brainville.com

Rasmus Karlgren