Angselius Rönn

Nätverk

Våra samarbeten.

 

För att kunna erbjuda de smartaste lösningarna för våra kunder vid varje givet tillfälle arbetar vi tillsammans med några av de allra bästa på marknaden inom en rad områden. Våra partner finns bland annat inom reklam, digitalt, webb, rörlig bild och kriskommunikation. Nedan ser du några av de partner vi arbetar med.

 
 
rongepaul.jpg

Paul Ronge

Paul Ronge är en av Sveriges allra mest erfarna rådgivare när det kommer till medieträning och krishantering. Sedan sin tid som journalist och reporter på några av Sveriges största medier, såsom Aftonbladet, Expressen och SVT Rapport, vet Paul vad han pratar om och hur man på bästa sätt tar sig igenom en mediekris. Paul har skrivit ett flertal böcker om krishantering.

 
 
 
 
 
 
stormfors_digitalbyra-compressor.jpg

IK Stockholm

IK Stockholm är en strategisk och kreativ reklambyrå som är specialiserad på kommunikation och reklam som bygger kännedom och driver försäljning för tjänsteproducerande företag, B2B och ideella organisationer. Utmaningen idag är att skapa både intressant och relevant innehåll. För sådana koncept och reklamkampanjer behövs insikter om målgruppen och deras utmaningar i vardagen, och vad kunderna kan göra för att underlätta. Därför har IK Stockholm utvecklat en modell för att ta fram varumärkesplattformar där ord ligger nära handling.

 

Stormfors

Stormfors är en digitalbyrå som är specialiserad på att hjälpa B2B-företag att skapa nya affärer. Stormfors har med sin kunskap inom komplex B2B-försäljning det som krävs för att kontinuerligt skapa effektiv kommunikation. Genom att arbeta med webb, marketing automation och strategi erbjuder man ett processorienterat helhetstänk med målsättningen att boosta kundernas försäljning.

 
kdottir.PNG

Kentsdottir

Idag är rörligt material en allt mer självklar del i marknadsföring och kommunikation. Videocontentbyrån Kentsdottir Art & Production, som grundades 2013 av systrarna Alexandra och Silja-Marie Kentsdottir, arbetar professionellt med hela filmprocessen, från idé till färdig produktion. Redan från början har Kentsdottir fokuserat på att hitta rätt känsla i filmen och förmedla budskap på bästa sätt. De arbetar med snabba processer, smidigare produktioner och videor anpassade för olika syften och plattformar.